BLOG, Strana 5

Macramé - Lucerna

Která holka by nemilovala světýlka? :-) Lucerničky a svíčky patří ke každé zahradní či balkónové dekoraci. Jakmile se začne stmívat, postupně se vše rozsvěcuje a letní večer tak získává tu pravou romantickou atmosféru. :-)

Tak si s námi pojďte vyrobit vlastní Boho Macramé lucerničku. A jestli si jich vyrobíte více, budete mít krásné dekorace.

Macramé - Podtácek

K létu patří posezení na zahráce, na balkóně, pod pergolou a relax u kávičky s knížkou. A k té pravé útulné pohodě si můžete vyrobit barevné Macramé podtácky, které využijete právě pod kafíčko, svíčku či lucernu.

Princezna na zámku

Prázdniny jsou v plném proudu a určitě již máte za sebou hodně výletů a fotek vašich zážitků. Teď už je jenom proměnit do papírové podoby, aby jste fotky neměly jenom v počítači nebo mobilech. Dnes vám přinášíme inspiraci na scrapbookové minialbum, které může sloužit také jako dekorace ;-)

Macramé - Panenka

Před pár lety jsem našla na Instagramu krásného macramé andílka a byla to láska na první pohled. A stejná láska jsou i tyto macramé panenky, které si podle našeho návodu můžete vyrobit také vy!

Na procházce v lese

Minialba nebo scrapbookové dekorace jsou skvělé, když si chcete uchovat vzpomínky na cokoliv :-) A kolekce Just Keep Dreaming nr. 96 od Studia Light se k této lesní procházce krásně hodila!

Modrá je dobrá

Cestovní deníčky nejsou jenom na cestování :-) Já do nich lepím i náš obyčejný život. Jedna dvoustránka je jeden týden. Vyberu fotky, které se mi z toho týdne líbí a lepím. A jestli mě už dýl sledujete, víte, že modrou v mých scrapbookových projektech moc nenajdete, ale tady jsem jí vzala na milost. Vznikla z toho hezká stránka do našeho "cestovního deníčku". 

Macramé a fotky

Vyrobte si s námi krásnou dekoraci za pomoci Macramé provázků a dřevěného základu. Dekorace se může hodit také jako originální dárek pro někoho blízkého. Máte to za chvíli hotové a určitě udělá velkou radost. :-)

Macrame - přívěšek na klíče

Dnes si s námi můžete vytvořit přívěšek na klíče nebo baťůžek, kterých není nikdy dost. A určitě se vám bude hodit i jako dáreček pro kamarádku ;-) 

Macrame - Panáček pro děti

Dnes svůj svátek slaví naše dětičky. A víte jaký dárek by každé z nich ocenilo? Ne, nejsou to nové hračky, ani mobil, ale váš čas. Čas, který jim věnujete, je to nejcennější, co od vás mohou dostat. A jestli nevíte co s nimi podniknout, zkuste náš nový návod na panáčka, kterého zvládnou s vaší pomocí i ty menší

Scrapbook - Kytičkové přání

Darujete rádi vlastnoručně vyrobená přání? Tyhle s kytičkami se hodí ke každé příležitosti, třeba i k nastávajícímu konci školek a škol pro paní učitelky. 

Stránka 5 z 7 - 65 položek celkem