Letní Flipbook album

Letní zážitky si žádají své místo v deníčcích nebo albech. I když to někdy trvá dva roky. Ano, čtete dobře, tento rok  se mi povedlo dodělat dovolenkové album z roku 2020. Řeknete mi, že v tom nejsem sama?! :-) Na mini alba (i větší alba) je super Flipbook album, které obsahuje kapsy a proto jde tvoření jedna radost. 

Flipbook je doopravdy ideální základ pro jakýkoli projekt - obsah větší varianty jsme vám ukázali v Reels na Instagramu, menší velikost obsahuje jenom jeden typ kapes 4"x6" (10 ks). V našem obchůdku si ale můžete dokoupit také dělené kapsy (3"x4") a namixovat si je podle sebe.

Povrch alba je papírový a proto se na něm můžete vyřádit a hezky si ho nazdobit. Lepit můžete rollerem, oboustrankou nebo PVA lepidlem, podle toho jak velkou věc lepíte.

Já jsem si na své album vysekla 2 různě veliké visačky a doplnila je naším českým chipboardem Album. Pod něj jsem z vyseknutých písmenek poskládala název místa. kde jsme byli. V albu jsem kombinovala převážně dvě kolekce scrapbookových papírů - Sweet Flowers a Summer Time a samozřejmě naše razítka s letními motivy nebo nové cestovní a letní samolepky.

1letniflipbookalbum_euphoriscz_750

Jestli si chceš vytvořit vlastní pozadí s razítky to není problém. Tyto razítka duhy jsou k tomu ideální, stačí už jenom zvolit barvu inkoustu Distress Ink.

2letniflipbookalbum_euphoriscz_750

Průhledné samolepky se hodí do každého projektu - například tyto foťáčky!

3letniflipbookalbum_euphoriscz_750

Visačky v albech můžete využít na další místo k nalepení fotek nebo napsání textu. 

7letniflipbookalbum_euphoriscz_750

Podklady fotek jsem využila motivy papírů z kolekcí  Sweet Flowers a Summer Time, z kterých jsem vysekla i několik visaček, které hezky propojí stránky. No a samozřejmě nezapomínejte na razítka nebo samolepky s českými nápisy!

4letniflipbookalbum_euphoriscz_750

5letniflipbookalbum_euphoriscz_750

V albu jsem využila také výseky z kolekce Kouzlo okamžiku. 

6letniflipbookalbum_euphoriscz_750

Krásné letní tvoření přeje Maruška!

Použitý materiál: