Princezna na zámku

Prázdniny jsou v plném proudu a určitě již máte za sebou hodně výletů a fotek vašich zážitků. Teď už je jenom proměnit do papírové podoby, aby jste fotky neměly jenom v počítači nebo mobilech. Dnes vám přinášíme inspiraci na scrapbookové minialbum, které může sloužit také jako dekorace ;-)

princeznanazamku_euphoriscz_uvod_1080

Jako základ použijeme papír A4 a jestli se vám nelíbí zadní strana, můžete nalepit - rollerem nebo oboustrannou páskou - dva papíry (1 a 2), které se vám líbí k sobě. Tím také zpevníte základ. Papír si ořízneme na rozměr 21 x 28 cm a následně ho rozřízneme a narýhujeme podle obrázku: červenou linku rozřízneme, růžové narýhujeme (tmavě růžové budou směrovat dozadu, světle růžové dopředu. Na desky alba použijeme papír, z kterého si ořízneme dva obdélníky o rozměru 7,5 x 21,3 cm, aby kousíček přesahovaly samotné album. 


princeznanazamku_euphoriscz_1_1_1080

Mezi základem alba a deskami na zadní straně nalepíme oboustrannou páskou 3 šňůrky o délce 88 cm, které použijeme na provázání alba. A teď můžeme zdobit ;-)

princeznanazamku_euphoriscz_5_1080

Jako podklad pod fotku můžete využít také bílý papír, který orazítkujeme růžovým Distress inkoustem s bordurou korunek. U fotky s princeznou se hodí razítko Princezna z té samé sady razítek. Ze sady samolepek Flora  jsem využila větvičky, které jsem nalepila na obdélníkové části. Na druhý obdélník jsem následně obtiskla černým inkoustem Archival Ink razítko Fotíme. 

 princeznanazamku_euphoriscz_2_1080

Hezky vypadají také fotky podlepené papírem, které dozdobíme papírovým výsekem nebo chipboardem. Na jejich lepení používám lepidlo Glossy Accents, které díky své tenké špičce naneseme i na nejmenší části. A viděli jste již naše nové chipboardy

princeznanazamku_euphoriscz_3_1080

Jako ozdůbky poslouží také vyseknuté visačky, na které jsem nalepila průhledné samolepky kytiček ze sady Flora. Ze stejného papírů jako desky alba ořízneme obdélník, který přilepíme rollerem ze 3 stran a tím nám vznikne kapsička na visačky. 

princeznanazamku_euphoriscz_4_1080

Na druhou stranu minialba jsem nalepila ještě fotky interiérů a samotného zámku. 

princeznanazamku_euphoriscz_6_1080

A jak jste zpracovali vaše letní zážitky vy? ;-) Pochlubte se nám!

Krásné tvořivé léto přeje 

Maruška z Euphoris.cz

Použitý materiál: