BLOG, Strana 3

Macramé - Jarní zajíček

Březen již začal a tak máme nejvyšší čas vyrobit si nějaké pěkné jarně-velikonoční dekorace. Jako třeba Macramé zajíčka. A zvládnete ho i s dětmi.

Macrame - Srdíčkové prostírání

Sv. Valentýn je tu cobydup a tak si pojďte vyrobit jedno čistě srdíčkové Macramé. Dekoraci můžete použít třeba jako podtácek nebo prostírání.

Zamilovaná přání

Přáníčka nemusíte posílat jenom o Vánocích. Pošlete své spřízněné duši přání také k Valentýnu nebo jen tak pro radost. 🙂

Srdíčkový věnec

Srdíčkový věneček z fotek nemusí být jenom krásná dekorace či dárek k Valentýnu. Může dělat radost celý rok. 😉

Kytičkové srdíčko

Svatý Valentýn je již za chvíli a proto je nejvyšší čas na nějaké to srdíčkové tvoření. Do toho dnešního neváhejte zapojit také svá dítka. Výsledek nemusí být dokonalý, hlavně si ho spolu užijte!  

Macramé - přívěšek srdíčko

Vánoce za námi a sv. Valentýn před námi. A to by tedy chtělo nějaké srdíčko. Z macramé šňůr jich můžete vyrobit nespočet. Tak co třeba přívěšek? Tím můžete obdarovat i kamarádku či sestru.

Visačková inspirace nejen pro December Daily

I když jsou již Vánoce za námi, mnoho z nás ještě dokončuje své zimní a vánoční projekty jako například December Daily. Určitě také vy máte nějaký prvek, kterým se snažíte propojit celé album, nebo který rády používáte ve svém tvoření. 

Macramé - vánoční věneček

Vánoce jsou již doslova za rohem! Ale tento krásný macramé věneček, který poslouží jako krásná macramé dekorace na stromeček nebo na balíček ještě určitě stihnete. A pomoct Vám s ním mohou i děti :-) 

Macrame - Jak darovat fotky?

A je tu advent. Čas, kdy se blíží nejkrásnější svátky roku. Čas, rozdávání lásky, radosti a dárečků. A dnes bychom vám rádi ukázali návod na jednoduchý závěs z Macramé, kam můžete zašoupnout fotku a věnovat je jako originální dárek.

Inspirace na vánoční přání

Vánoce už na nás vykukují ze všech koutů - o víkendu jsme zapálili první svíčku na adventních věncích. Proto je nejvyšší čas začít tvořit a rozesílat také vánoční přání, aby dorazila včas a potěšila Vaše nejbližší.  

Stránka 3 z 7 - 65 položek celkem