Ozdob si svou papírovou tašku!

Dnes slaví všechny děti svůj svátek - ty malé i ty velké. A protože společný čas je to nejcennější, co můžete darovat, vytvořily jsme dnes pro vás další dávku inspirace na společné tvoření!

Dnešní tvoření se dětem bude líbit, obzvláště jestli je čeká oslava, protože vlastnoručně nazdobenou dárkovou tašku přece nedonese jen tak někdo. ☺

ozdobsisvoutasku_uvod_euphoriscz

Papírovou tašku ozdobíme vlastnoručně vyrobenými razítky z papírových ruliček - můžete vymýšlet různé tvary - my jsem zvolily dva  typy kytiček  - první zvládnou také malé děti. Stačí jeden okraj nastřihat rovnými střihy dlouhými tak 1,5 cm vedle sebe a pak je ohnou. Druhý tvar kytičky vzniknul rozstříháním spodní částí ruličky na 8 částí a každou z nich zastřihneme do obloučku (můžete zvolit i další tvary, závisí to jenom od vaší fantazie) a ohneme. 

ozdobsisvoutasku_1_euphoriscz

ozdobsisvoutasku_2_euphoriscz

Vzniklé razítko kytičky namočíme do akrylové barvy a otiskneme na papírovou tašku.

ozdobsisvoutasku_3_euphoriscz

ozdobsisvoutasku_4_euphoriscz 

Vnitřek obtištěné kytičky můžete domalovat buď štětcem nebo u malých dětí dobře poslouží také houbička namočená do akrylové barvy. U nás je teď ale obliba smajlíků, takže jsme použily tyčinku do uší, černou akrylovou barvu a kytičkám jsme domalovaly obličeje.  

ozdobsisvoutasku_5_euphoriscz

ozdobsisvoutasku_6_euphoriscz

Teď už jen nechat zaschnout a můžete vyrazit na oslavu!

Podobně můžete tašku nazdobit také pomocí různých razítek a inkoustů. 

Tip: Distress Ink je na vodní bázi, proto bude schnout  o chvilku déle než Archival Ink - ale ničemu to nevadí. 

ozdobsisvoutasku_7_euphoriscz

Užívejte si společný čas. 

Maruška a Z.