Zamilovaná přání

Přáníčka nemusíte posílat jenom o Vánocích. Pošlete své spřízněné duši přání také k Valentýnu nebo jen tak pro radost. 🙂

zamilovanaprani_scrapbookingcz_cardmaking_euphoriscz_valentyn_prani_srdicka_1080_1_2

Dnes si ukážeme jak na rychlá přání s novými vzory našich plastových šablon. Budeme k tomu potřebovat: 

 

Nejprve jsem si nařezala scrapbookový papír, který nazdobím texturovací pastou přes plastovou šablonu. Papír následně nechám pořádně zaschnout a pak přilepím na přáničkový základ. Papír řežu  o cca 3 mm menší z každý strany, takže když je základ přání A 6 (105 x 148 mm), papír bude mít rozměr cca 99 x 142 mm. Šablonu nezapomeňte umýt pod tekoucí vodou. 

Teď nalepím papír na základ přání rollerem nebo lepidlem a na řadě je zdobení. Na první přání jsem zvolila razítko máme se rádi. Protože jsem chtěla mít text v jedné linii, naťupovala jsem inkoustem nejprve horní řádek s textem, který jsem otiskla na bílý papír a razítko následně utřela vlhčeným ubrouskem. Pak jsem to samé zopakovala se srdíčkem a otiskla vedle textu. Nápis jsem vyřízla na Big Shotu, ale klidně stačí jenom vystřihnout nůžkami. 

zamilovanaprani_scrapbookingcz_cardmaking_euphoriscz_valentyn_prani_srdicka_2_1080_2

Na druhé přání jsem zvolila razítko pro tebe, které jsem opět otiskla na bílý papír a vystřihla / vyřezala kolečko. Pro 3D efekt jsem použila pěnové čtverečky a částečně pod kolečko jsem přilepila chipboardy větviček. A na kolečko jsem nalepila ještě chipboard šípu se srdíčkem. Na chipboardy nejraději používám lepidlo Glossy Accents, které má úzkou špičku. 

zamilovanaprani_scrapbookingcz_cardmaking_euphoriscz_valentyn_prani_srdicka_1_1080_1

Tak a teď už jenom napsat vzkaz a zajít na poštu!

Hezké zamilované tvoření přeje Maruška. 

Líbí se vám náš návod? Sdílejte ho na sociálních sítích. A jestli podle něj něco vytvoříte pošete nám fotku svého výrobku na email: maria.stubnova@euphoris.cz nebo jí nasdílejte na sociálních sítích a označte nás (@euphoris_cz nebo #euphoriscz). Můžete vyhrát 300 Kč na další nákup! Výherce vybíráme každý měsíc.