Srdíčkový věnec

Srdíčkový věneček z fotek nemusí být jenom krásná dekorace či dárek k Valentýnu. Může dělat radost celý rok. 😉

srdickovyvenec_papirovetvoreni_scrapbooking_euphoriscz_uvod_1080

Na věneček potřebujeme: 

 

Z obou vzorovaných papírů jsem si na Big Shotu vyřezala 6 srdíček o velikosti 10 x 10 cm - velikost srdíček si zvolte podle toho, jak velký chcete věneček. Jestliže nemáte Big Shot a srdíčkové šablony nezoufejte! Srdíčka si můžete také předkreslit a vystřihnout.

Bíla srdíčka slepíme hroty k sobě a do vzniklé mezery dolepíme červené srdíčko. Tyto srdíčkové trojice propojíme červeným tečkovaným srdíčkem, na které nalepíme fotku. A teď "už jenom" dozdobit a nalepit fotky! 

Tip: Také z fotek můžete vyříznout srdíčka - jestli jsou stejně velká jako ta papírová, nalepte fotku kousek našikmo, aby papírové srdíčko kousek vykukovalo. 


srdickovyvenec_papirovetvoreni_scrapbooking_euphoriscz_1_1080

Z červeného tečkovaného papíru jsem si vyřezala ještě malá srdíčka, která jsem různě nalepila na bílá srdíčka, aby se kousek narušila bílá plocha. Fotky jsem dozdobila papírovými výseky nebo chipboardy, které jsem také použila na dozdobení červených srdíček.

 
srdickovyvenec_papirovetvoreni_scrapbooking_euphoriscz_3_1080

srdickovyvenec_papirovetvoreni_scrapbooking_euphoriscz_2_1080

Hezké papírové tvoření přeje Maruška!

Líbí se vám náš návod? Sdílejte ho na sociálních sítích. A jestli podle něj něco vytvoříte pošete nám fotku svého výrobku na email: maria.stubnova@euphoris.cz nebo jí nasdílejte na sociálních sítích a označte nás (@euphoris_cz nebo #euphoriscz). Můžete vyhrát 300 Kč na další nákup! Výherce vybíráme každý měsíc.