Scrapbook - Kafíčkové odpoledne

Jarní počasí láká na procházky městem. A co je taková procházka bez dobrého kafé? A to už stojí za zmínku do mého osobního Traveler´s Notebooku!

kafe_uvod1_640_euphoriscz

Pro tuto dvoustránku jsem využila sady papírů - Day in the Life od Echo Park a Summer Time od Studio Light - a samozřejmě naše razítka a výseky Krásný den

Jako podklad jsem zvolila černo-bílý linkovaný papír ze sady Summer Time, levou stranu jsem polepila celou, pravou pouze z 1/3. Ze sady Day in the Life jsem vystřihla cedulku s nápisem "Today´s Plan", kterou jsem nalepila rollerem do levého rohu a doplnila výsekem kelímku. Na lepení výseků se mi nejvíce osvědčilo lepidlo Glossy Accents, také díky své tenké špičce.  Fotky jsem podlepila různě velkými obdélníky papírů. Fotku kávy jsem doplnila výsekem visačky ve stejném vzoru papírů, jako je pod druhou fotkou a doplnila vystřiženým razítkem vlaječky se srdíčkem. Srdíčko jsem vybarvila štětcem pomocí inkoustu Distress Ink - Candied Apple.

 kafe_detail1_640_euphoriscz kafe_detail2_640_euphoriscz

Pravou stránku jsem před nalepením papíru orazítkovala srdíčkem ve dvou barvách Distress Ink - Candied Apple a Fossilized Amber. Srdíčka můžete různě otáček, aby stránka vypadala zajímavěji. Svojí fotku jsem podlepila papírem ze sady Day in the Life, který je o něco větší než samotná fotka, a doplnila jsem výsekem "Selfie" ze sady Krásný den. Ze stejné sady jsem ještě na spodní stranu stránky použila výsek "Sbírej zážitky místo věcí"

kafe_detail31_640_euphoriscz kafe_detail4_640_euphoriscz

Krásné jarní tvoření přeje Maruška!

Použitý materiál: