Kytičkové srdíčko

Svatý Valentýn je již za chvíli a proto je nejvyšší čas na nějaké to srdíčkové tvoření. Do toho dnešního neváhejte zapojit také svá dítka. Výsledek nemusí být dokonalý, hlavně si ho spolu užijte!  

valentin_dekorace_kytickovesrdicka_scrapbookingcz_tvorimsdetmi_euphoriscz_uvod_1080

Na srdíčkovou dekorací budete potřebovat: 

 

Z papírů jsme si nastříhaly srdíčka - můžete si předkreslit šablonu na bílý papír jako my a podle ní pak srdíčka stříhat nebo použít Big Shot a srdíčka si na něm vyřezat. Důležité je, aby měla srdíčka stejný tvar a velikost. 

valentin_dekorace_kytickovesrdicka_scrapbookingcz_tvorimsdetmi_euphoriscz_1_1080

Vystřižená papírová srdíčka přehneme na půl a poloviny lepíme k sobě. Na lepení můžete použít klasické tyčinkové lepidlo, PVA lepidlo nebo také Glossy Accents.  

valentin_dekorace_kytickovesrdicka_scrapbookingcz_tvorimsdetmi_euphoriscz_2_1080

valentin_dekorace_kytickovesrdicka_scrapbookingcz_tvorimsdetmi_euphoriscz_3_1080

Po přilepení všech srdíček k sobě, naneseme lepidlo ještě také na hřbet srdíček, který nám vznikne vevnitř a přilepíme na něj šňůrku. Pak už jen slepit poslední dva volné konce srdíček k sobě a máme téměř hotovo. 

valentin_dekorace_kytickovesrdicka_scrapbookingcz_tvorimsdetmi_euphoriscz_4_1080

Na šňůrky provlečeme korálek, zauzlujeme konce a srdíčko můžeme pověsit. 

valentin_dekorace_kytickovesrdicka_scrapbookingcz_tvorimsdetmi_euphoriscz_zaver_1080

Krásné srdíčkové tvoření přeje Maruška! 

Líbí se ti náš návod? Nezapomeň ho sdílet na sociálních sítích. A jestli podle něj něco vytvoříš pošli nám fotku svého výrobku na email: maria.stubnova@euphoris.cz nebo jí nasdílejte na sociálních sítích a označte nás (@euphoris_cz nebo #euphoriscz). Můžeš vyhrát 300 Kč na další nákup! Výherce vybíráme každý měsíc.