Inspirace na vánoční přání

Vánoce už na nás vykukují ze všech koutů - o víkendu jsme zapálili první svíčku na adventních věncích. Proto je nejvyšší čas začít tvořit a rozesílat také vánoční přání, aby dorazila včas a potěšila Vaše nejbližší.  

vanocniinspirace_prani_euphoriscz

Na přání budeme potřebovat: 

 

Vánoce a sníh si všichni spojujeme do kupy...i když posledních pár let, alespoň tady v Praze moc sněhu nebylo. Tak si ho vytvoříme alespoň na přání. Použijeme na to šablonu vloček a texturovací pastu - tu rozetřeme skrz šablonu. Šablonu umyjeme pod tekoucí vodou a přání necháme zaschnout.

Zatím si otiskneme razítko Veselé Vánoce a šťastný nový rok na kousek bílého papíru. Podlepíme ho obdélníčkem vzorovaného papírů ze sady Winter charm a pomocí pěnových čtverečků přilepíme na zaschnutý základ přání. 

vanocniinspirace_prani3_euphoriscz

Stromečky! Bez nich Vánoce nejsou Vánocemi. A proto jsem na druhé přání zvolila toto razítko Veselé Vánoce. Otiskneme ho na bílý papír a vybarvíme Distress inkousty - na vybarvování použijeme vodou plnitelný štětec. Do vzorovaného papírů vyřežeme kolečko a nalepíme na bílý papír se stromečkem. Na obvod ještě pomocí lepidla Glossy Accents nalepíme chipboardový věneček. A vše přilepíme na základ přání.  

vanocniinspirace_prani1_euphoriscz

Třetí přání dozdobíme chipboardy vánočních koulí - nebojte tyhle se nerozbijí ;-) Nalepíme je na scrapbookový papír z kolekce Winter charm nr. 157 a dozdobíme bavlněnou šnůrkou v bílo - červené barvě. 

vanocniinspirace_prani4_euphoriscz

A poslední přání dozdobíme chipboardy větviček - lepíme je lepidlem Glossy Accents. Z papírových výseků použijeme výsek Veselé Vánoce ..... a hvězdičky. Obdélníkový výsek podlepíme vzorovaným scrapbookovým papírem a přilepíme pěnovými čtverečky, které nám vytvoří 3D efekt.  

vanocniinspirace_prani2_euphoriscz

Krásný adventní čas bez stresu a shonu přeje Maruška!

Líbí se Vám náš návod? Řekni o něm svým kamarádům a blízkým nebo ho sdílej na sociálních sítích ;-)