Vánoční přáníčka

Vánoce jsou tady téměř za měsíc a je ted nejvyšší čas na výrobu vánočních přáníček. 

vanocniprani_euphoriscz_uvod

Základ přáníček si můžeme vyrobit z bílého mix media papíru. Na kousek bílého papíru otiskneme razítko Veselé Vánoce, které následně vymalujeme inkousty Distress Ink. Pomocí Big Shotu vysekneme kruh. 

vanocniprani_euphoriscz__2

vanocniprani_euphoriscz_3

vanocniprani_euphoriscz_4

Ze sady vánočních papírů Jingle All the way vybereme podkladový papír ze kterého ořízneme čtverec, který je o 1 cm menší než základ přání. Pomocí lepidla v rolleru přilepíme papír na základ a na něj nalepíme vyseknutý kruh s vymalovaným razítkem. 

vanocniprani_euphoriscz_5

vanocniprani_euphoriscz_6

Další přání ozdobíme třemi stromečky, které si otiskneme na bílý papír. Opět vymalujeme inkousty Distress Ink a vystřihneme nůžkami.  

vanocniprani_euphoriscz_7

vanocniprani_euphoriscz_8

  vanocniprani_euphoriscz_9

Ze sady vánočních papírů It´s Snome Time si vybereme 2 různé papíry. Na papíru, který použijete jako vrchní, vyřežeme kruh a přilepíme ho na podkladový papír pomocí lepidla v rolleru. Následně je přilepíme na základ přání. Na přilepení stromečků použijeme lepidlo Glossy Accent, které je díky svému úzkému hrotu, výborné na lepení menších věcí. A jako přání k Vánocům můžeme použít text z výseků Vánoce

vanocniprani_euphoriscz_10

vanocniprani_euphoriscz_11

vanocniprani_euphoriscz_12

Na poslední přáníčko použijeme sadu vánočních papírů Winter a výseky Zima. Na kousek bílého papírů si inkousem Archival Ink otiskneme razítko Veselé Vánoce a vše poskládáme a přilepíme na základ přáníčka. 

vanocniprani_euphoriscz_13

vanocniprani_euphoriscz_14

A teď už jenom napsat přání a šup na poštu je odeslat! 

vanocniprani_euphoriscz_15

Pochlubte se také svými projekty z našich materiálů a označte nás na Instagramu.

Krásné vánoční tvoření přeje Maruška.