Visačková inspirace nejen pro December Daily

I když jsou již Vánoce za námi, mnoho z nás ještě dokončuje své zimní a vánoční projekty jako například December Daily. Určitě také vy máte nějaký prvek, kterým se snažíte propojit celé album, nebo který rády používáte ve svém tvoření. 

Pro mně jsou to poslední dva roky visačky! 

 

decemberdaily_scrapbookingcz_euphoriscz_visacky_3_1080

Pomocí visačky si můžete v albu vytvořit další místo pro fotky nebo texty. Stačí jí pak zasunout mezi dvě slepené stránky a nechat kousíček vyčuhovat. Nebo si vytvoříte kapsu tak, že na prázdnou stránku přilepíte další papír, přičemž jednu stranu necháte bez lepidla a z té strany visačku zasouváte. 

decemberdaily_scrapbookingcz_euphoriscz_visacky_1_1080

Zkoušely jste visačky nazdobit? Ne? Tak to je chyba! Podívejte se jak visačce sluší vločkový vzor. Stačí rozetřít texturovací pastu skrz šablonu a nechat zaschnout. 

decemberdaily_visacky_Sablonavlocky_scrapbookingcz_euphoriscz_1080

Visačku můžete ozvláštnit také pomocí embosovací kapsy. A pak vystouplé části natřít inkoustem (např. Distress Ink) - skvěle se hodí především na bílý papír. 

 decemberdaily_scrapbookingcz_euphoriscz_visacky_2_1080

Hezké tvoření přeje Maruška!

Tvoříte podle naších návodů nebo z našeho materiálu? Inspirujte ostatní! Pošlete nám fotku svého výrobku na email: maria.stubnova@euphoris.cz nebo jí nasdílejte na sociálních sítích a označte nás (@euphoris_cz nebo #euphoriscz) a vyhrajte 300 Kč na další nákup! Výherce vybíráme každý měsíc.