Na procházce v lese

Minialba nebo scrapbookové dekorace jsou skvělé, když si chcete uchovat vzpomínky na cokoliv :-) A kolekce Just Keep Dreaming nr. 96 od Studia Light se k této lesní procházce krásně hodila!

vlese_studiolight_ Just Keep Dreaming nr96_euphoriscz_400

Tato kolekce (a také další) se Studiu Light moc povedli - ve všech najdete scrapbookové papíry, samolepky a výseky (dvou rozdílných gramáží), které k sobě krásně ladí. A jestli chcete vědět co přesně jednotlivé sady obsahují, koukněte k nám do Instagram reels

Na tuto dekoraci budete potřebovat papír o rozměrech 20 cm x 15 cm. Červené čáry naznačují místa které je potřebné naříznout / nastřihnout. Ostatní linie ohneme např. na rýhovačce. 

schema_euphoriscz

Na dvě větší čtverce jsou si vytiskla fotky o rozměru 7,5 cm x 7,5 cm na menší čtverečky 3,75 cm x 3,75 cm. A pak už jenom vrstvíme ;-) Fotky jsem podlepila buď kouskem papírů nebo výsekem z té samé kolekce a dozdobila výseky nebo samolepkami. 

vlese3_studiolight_ Just Keep Dreaming nr96_euphoriscz_400

Na dva menší čtverečky jsem pomocí Big Shotu vyřízla srdíčko z papíru z papíru, kterými jsem podlepila také dvě větší fotky. Srdíčka jsem dozdobila průhlednými samolepkami Kouzlo okamžiku. Na další malé čtverečky jsem využila výseky, které se na ně přesně rozměrově hodí. 

vlese2_studiolight_ Just Keep Dreaming nr96_euphoriscz_400

Velké fotky jsem propojila motivem motýlku, které tuto kolekci prolínají a samozřejmě jsem je dozdobila dalšími výseky. 

vlese4_studiolight_ Just Keep Dreaming nr96_euphoriscz_400

Tahle kolekce obsahuje také pár výseků s přáním k narozeninám, takže jí určitě využijete i dál ;-) Na přání můžete využít také předpřipravené základy a kdo nefandí anglickým nápisům, může využít naše české razítka Všechno nejlepší nebo Krásné narozeniny

 prani_studiolight_ Just Keep Dreaming nr96_400_euphoriscz

Krásné letní tvoření přeje Maruška!