Mezinárodní den včel

Věděli jste, že je dnes mezinárodní den včel? Albert Einstein jednou řekl, že až vymřou včely, lidstvo je přežije o čtyři roky. Pojďme tyto malé tvorečky víc chránit, sázet kytičky a stromy, které jim chutnají a podpořit včelaře třeba i milým přáním k narozeninám nebo svátků.

euphoris_fullbloom_prani_640

Na přáníčka jsem použila základ přání A6, papíry a výseky z kolekce Full Bloom od Simple Stories,  dále naše razítka Krásné narozeniny a Všechno nejlepší. A krom toho na lepení roller a lepidlo Glossy.

Na první přání jsem použila papír se včelími úly. Po obvodu jsem rollerem nanesla lepidlo a přilepila ho na základ přání. Protože je tento papír sám o osobě dost barevný, doplnila jsem ho pouze otiskem razítka krásné NAROZENINY a výsekem kytičky. Razítko jsem ve všech případech obtiskla na bílý papír černým inkoustem Archival Ink. Otisk razítka jsem podlepila ještě obdélníkem papíru se včelími plástvemi. 

euphoris_fullbloom_prani3_640 

Druhé přáníčko má žlutý podklad, opět jsem na bílý papír otiskla razítko všechno NEJLEPŠÍ a rollerem vše přilepila na základ přání. A pak už jen dozdobila papírovými výseky z kolekce Full Bloom, které jsem přilepila lepidlem Glossy

euphoris_fullbloom_prani2_640

A poslední míň barevné přání :-) Pruh papíru se včelkami jsem nalepila rollerem na levou stranu. Otisk razítka všechno NEJLEPŠÍ jsem přilepila na výsek kytiček a přání jsem doplnila už jenom výsekem kytiček a včelky

euphoris_fullbloom_prani1_640

Přáníčka někdy nemusí být komplikovaná a i tak z nich obdarovaný bude mít radost. Hezké tvoření a nezapomeňte na včelky:-)

Maruška