Papírové kytičky z láska

Zítra je svátek všech zamilovaných - sv. Valentýn. Někdo koupí bonboniéru, kytku nebo nějaký šperk. Jestli chcete něco pro svého milovaného / svou milovanou něco vyrobit, zkuste tyhle srdíčkové kytičky z papíru, které nikdy nezvadnou. A zvládnou to také děti. 😉

700_final01_papirovakytickazlasky_scrapbooking_tvorenisdetmi_euphoriscz

Základ kytičky jsem vyráběly s mojí Z. již minulý rok na Valentýna jako dekoraci k zavěšení.  Dnes si ze srdíčkového základu pomocí špejle vyrobíme kytičku, kterou můžete využít při jakékoliv příležitosti. 

700_01_papirovakytickazlasky_scrapbooking_tvorenisdetmi_euphoriscz

Z papírů jsem si vyřezala 8 ks srdíček, jestli nemáte Big shot a srdíčkovou šablonu, můžete srdíčka vystřihnout z papíru. Jen pozor, aby byla symetrická, měla stejný tvar a velikosti

700_02_papirovakytickazlasky_scrapbooking_tvorenisdetmi_euphoriscz

Tip: Čím víc srdíček použijete, tím bohatší kytička bude. 

Papírová srdíčka prohneme na půl a poloviny lepíme k sobě. Na lepení můžete použít klasické tyčinkové lepidlo, PVA lepidlo nebo Glossy Accents.  

700_03_papirovakytickazlasky_scrapbooking_tvorenisdetmi_euphoriscz

Všechna srdíčka přilepená k sobě? Tak musíme přilepit ještě stonek - špejli ke kytičce. Naneste dostatek lepidla na hřbet, srdíček a na poslední dva volné konce srdíček a přimáčkněte k s k sobě. Nechte dobře zaschnout aby se špejle nevyvlékla. 

700_04_papirovakytickazlasky_scrapbooking_tvorenisdetmi_euphoriscz

Špejli natřeme akrylovou barvou na zeleno (u kontaktu s papírem buďte opatrný, nebo si natřete špejli před lepením). Ze zeleného papíru vystřihneme  lísteček a přilepíme na stonek.  

700_05_papirovakytickazlasky_scrapbooking_tvorenisdetmi_euphoriscz

Kytičku můžete dozdobit stužkou nebo šňůrkou a někomu ní udělat radost nebo jí použít jako dekoraci.

700_uvod_papirovakytickazlasky_scrapbooking_tvorenisdetmi_euphoriscz

Užijte si tvoření! 

Maruška

Co budete potřebovat?