Narozeninové přání

Když jsem objevila tuto kytičkovo - včelí kolekci od Simple Stories hned jsem si jí zamilovala. A tak vzniklo tohle rychlé přáníčko k narozeninám, které si s námi můžete vyrobit za chvilku i vy ;-) 

Základy přání máme v naší nabídce ve více velikostech, já jsem zvolila formát A6. Z papírů kolekce Full Bloom jsem vystřihla obdélník o rozměru 95 x 138 cm a  z bílého kartonu obdélník o rozměru 85 x 128 mm. Obdélníky nalepíme rolerem k sobě a nalepíme na základ přání

narozeninoveprani_1_640_euphoriscz

Ze zbytku papírů si vystřihneme ještě malé obdélníčky (bílý obdélník bude opět o kousek menší než ze vzorovaného papíru). Na bílý obdélník obtiskneme razítko krásné NAROZENINY. Já jsem zvolila černý mini inkoust Archival Black Soot, použít můžete ale také barevný inkoust. Obdélníčky nalepíme rolerem na sebe. Na základ přání je přilepíme pěnovými čtverečky - vytvoříme tím zajímavý 3D efekt. 

narozeninoveprani_3_640_euphoriscz

 

narozeninoveprani_2_640_euphoriscz

A pak už jen vybrat kytičky z výseků Full Bloom, které nalepíme lepidlem Glossy Accents na přání. Už jen přidat pár detailů - motýlky nebo včelky se ke kytičkám super hodí! A naše přáníčko je hotové. 

narozeninoveprani_4_640_euphoriscz

Pochlubte se vaším tvořením a označte nás také na sociálních sítích - FB nebo Instagramu!

Krásné jarní tvoření, 

Maruška