Zasíláme i na Slovensko!

Všichni asi známe předvánoční shon - člověk nemá na nic čas a překotně dělá první poslední, jen aby měl vše hotovo. My jsme se letos na chvíli zastavili a zamysleli, co ještě sobě i Vám dlužíme. Zjistili jsme, že máme sice materiály v češtině a slovenštině, ale objednávky posíláme pouze do Česka. A právě to se od dnešního dne mění, umožňujeme Vám, slovenským zákazníkům, pohodlně objednávat i na Slovensko pomocí standardního eshopového rozhraní.

Pro Vaše pohodlí zavádíme ceny v EUR, přepnout měnu lze vpravo nahoře pod ikonkou nákupního košíku. Vše ostatní bude fungovat normálně jako při nákupu v CZK. Při doručení na Slovensko si lze vybrat ze dvou druhů dopravy - doručení na výdejní místo Zásilkovny a Slovenskou poštu, ceny najdete v článku Doprava a platba.

Pokud nechcete připlácet za dobírku, umožňujeme také zdarma platbu převodem pomocí SEPA platby. SEPA platby jsou výhodné a rychlé platby v EURech mezi zeměmi Evropského hospodářského prostoru. Velmi často nestojí nic na poplatcích ani pro jednu ze stran (prosím, zkontrolujte sazebník Vaší banky). SEPA platby lze sice zadávat jen v pracovní dny mezi 7:00 a 19:30, nicméně transakce se zpravidla uskuteční do druhého dne, což oceníme nejen my jako obchodníci, ale jistě i Vy jako zákazníci - objednávka tak dříve vyrazí na cestu k Vám.

Přejeme Vám klidný a pohodový předvánoční čas a hlavně velkou Radosť z tvorenia!

Honza & Marienka