Zamilované minialbum

Únor nebo květen...je jedno jestli jste zastáncem Valentýna nebo 1. Máje. Na zamilované minialbum je ta pravá chvíle každý den ;-)

Na  základ alba použijeme vyřezávací šablonu ve tvaru srdíčka, nebo si tvar srdíčka obkreslíme na papír a vystřihneme. Jako podklad na minialbum jsem zvolila sadu papírů Sweet Flowers a jednotlivé papíry (339 a 341) od Studia Light.

valentin_uvodni_1_euphoriscz

Úvodní stránku nazdobíme vystřihnutými kytičkami a visačkou z výseků Láska, které nalepíme lepidlem Glossy Accents. A nezapomeňme na razítko Pro Tebe, které se na tento typ minialba dokonale hodí. 

valentin_uvodni_1_2_euphoriscz

Hezký a rychlý detail alba vznikne také nalepením průhledné samolepky na barevný podklad. Fotky můžeme podložit kouskem scrapbookového papíru a dozdobit papírovými výseky

valentin_1_1_euphoriscz  valentin_1_2_euphoriscz

Na dozdobení stránky můžeme použít také otisk razítka srdíček (použijeme voděodolný permanentní inkoust Archival Ink) a vybarvíme ho inkousty Distress Ink. Pak jenom ořízneme na požadovaný rozměr a nalepíme.

 valentin_2_1_euphoriscz valentin_2_2_euphoriscz_1

Na bílé pozadí použijeme razítka - razítko šípu se srdíčkem se k tématu lásky ideálně hodí :-) A na druhé straně podložíme fotku vyseknutou visačkou ze scrapbookového papíru a doplníme pár výseky

valentin_3_1_euphoriscz

 valentin_3_2_euphoriscz

Každá stránka alba nemusí obsahovat jenom fotky - ale třeba i nápisy vytvořené z výseků.

valentin_4_euphoriscz  

Krásné (nejen) valentýnské tvoření přeje Maruška.