Podzimní minialbum

Které období roku je nejbarevnější? Jednoznačně podzim! Dnes mám pro Vás inspiraci, jak si vytvořit minialbum pro fotky plné barevného listí. 🍂

Jako základ alba jsem použila papír z kolekce Beuty of Fall od Studia Light, který jsem si narýhovala na půl a následně na čtvrtiny. 

1_podzimniminialbum_scrapbooking_euphoriscz

Vnitřní polovinu jsem zkrátila cca o 1,5 cm, takže zadní část minialba kousek přečuhuje. Na levé čtvrtině alba jsem ohnula roh směrem ven a na pravé čtvrtině alba jsem ustříhla trojúhelník. Na dvou prostředních čtvrtinách jsem vystříhla obdélník, aby se mi líp vyndávaly kartičky. A teď zdobení!

2_podzimniminialbum_scrapbooking_euphoriscz

Jestliže chcete zvětšit plochu, na kterou nalepíte fotky, můžete do alba udělat různé kapsičky nebo otevírací stránky. Já zvolila otevírací stránku - základ je z bílého papíru, na kterého horní polovinu jsem nalepila scrapbookový papír z kolekce Fall Fever od Echo Parku a dozdobila ho samolepkovou bordurou ze stejné kolekce. Vnitřek stránky jsem dozdobila pomocí mojí šablony Listí a inkoustových polštářků Distress Ink. 

3_podzimniminialbum_scrapbooking_euphoriscz

4_podzimniminialbum_scrapbooking_euphoriscz

Poslední stránku minialba jsem doplnila razítky lístečků, které jsem nejprve pomocí vodního štětce a inkoustů Distress Ink vybarvila. Po vystřihnutí jsem je nalepila lepidlem Glossy Accents. 

Tip: Na razítkování obrysů doporučuji používat permanentní inkousty jako jsou Archival Ink, jinak by se mohly obrysy při vybarvování rozpít. 

5_podzimniminialbum_scrapbooking_euphoriscz

Do kapsiček, které nám vznikly přeložením papírů jsem dala obdélničky scrapbookových papírů, které vám zvětší plochu na další fotky. Na jeden obdélníček jsem nalepila samolepku věnečků z kolekce Fall Fever a obstříhla ho nůžkami od Tima Holtze. A fotku jsem doplnila malými visačkami.  

6_podzimniminialbum_scrapbooking_euphoriscz

Stejně jsem dozdobila také další visačku, tentokrát se samolepkami lístečků a krom toho jsem fotku schovala pod odklápěcí kartičku s motivem lístečků, která jsem součástí kolekce papírů Fall Fever. 

7_podzimniminialbum_scrapbooking_euphoriscz

Krásné podzimní tvoření přeje Maruška!